REFERENCER 
VIPP A/S
(www.vipp.com)
Vipp er et 60 år gammelt firma der holder fast i kerneværdierne af kvalitet og vigtigheden af godt design. Vipp er sikker på at deres produkter har en berettigelse i samfundet, de er funktionelle, unikke og har en meget høj kvalitet og finish. Læs meget mere om Vipps fantastiske historie på dette link.
Mogens Dahl Koncertsal
(www.mogensdahl.dk)
Mogens Dahl Koncertsal tilbyder klassiske koncerter, kammerkor sang, foredrag og møder for erhvervslivet.
Skønne omgivelser, foredrag, kulturelle oplevelser, lækker mad og dejlige korværker er hovedelementerne i koncertsalen.
Waterliving
(www.waterliving.dk)
BO PÅ HUSBÅD - DET FRIE LIV PÅ VANDET
Waterliving udvikler, bygger og sælger nybyggede husbåde til bolig, ferie og erhverv.
Vi ombygger også eksisterende skibe og pramme og designer spændende, maritime løsninger.
Vi udvikler spændende havneprojekter over hele Danmark og i udlandet.
Waterliving opfylder alle drømme om at bo på vandet med lys, luft og frihed.

LHS Ejendomsadministration
(www.lhs-ejendom.dk)

Ejendomsadministrationen er nystartet og henvender sig primært til ejerforeninger, andelsboligforeninger og udlejere der har behov for en fleksibel og professionel administration af boliger og lejere.
Wemmelund Arkitekter A/S
(www.wemmelund.dk)
Tegnestuen kan føre sine rødder tilbage til 1867 med en tradition for godt arkitektonisk håndværk. Er i dag efter flere generationers virke en veletableret tegnestue med bred baggrund i faste opgaver inden for offentligt, erhvervsmæssigt og privat byggeri. Jeg er i 2004 indtrådt i bestyrelsen for tegnestuen og valgt som formand for bestyrelsen.
Les Connaisseurs
(www.lesconnaisseurs.dk)
Les Connaisseurs blev stiftet i 1996 med det formål at importere top Alsace og Côtes du Rhône vine. Vi handler med familiefirmaet Wunsch & Mann i Wettolsheim i Alsace. Formålet er at kunne få top kvalitetsvin hjem til rimelige priser til eget forbrug, familie, venner og kollegaer. Vi tager vin hjem to til tre gange årligt og gør det primært på forudbestilling. Vi ved derfor, hvad vi skal tage hjem og kan gøre til priser langt under markedsniveau.